• Sweden
Kundkorg: 0 -- SEK0.00
FÅLLA >>  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Din tillfredsställelse är vad vi strävar efter. Vi erbjuder en heltäckande politik för återvändande till dig. Innan du vill returnera varor, först kontakta oss för att diskutera problemet du har. För det mesta kan vi lösa problemet genom att ge teknisk support och du behöver inte skicka något tillbaka. Om det finns obotliga fel med varan, kan du returnera dem tillbaka till oss för reparation eller utbyte.

Utbyta
Icke-kvalitetsproblem
I 14 dagar (från datum produkterna mottogs), om du hitta de produkter du väljer inte uppfyller dig när det gäller färg eller storlek, kan den returneras och ersättas under följande villkor. Du måste skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen (du kommer att betala sändningsavgifterna). Produkterna ska inte använts (utom tryout). När vi får de produkter som skickas tillbaka intactly kommer vi ersätta den med nya och skicka tillbaka dem till dig. Sändningsavgifterna för den ersatta produkter som vi levererar till dig bör också tas ut av dig. Innan du skickar artiklar för utbyte, vänligen överföra den supplymentary fraktkostnaden för att vrida tillbaka ersatta objekt från oss först. Så snart betalningen klar kommer vi att ersätta de objekt som skickas från dig.

Kvalitetsproblem
I 14 dagar (från datum produkterna mottogs), om du hittar produkter med kvalitetsproblem (Icke-mänskliga faktorer eller icke-resistent yttre skador), kan den returneras och bytas ut. Du måste skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen (du kommer att betala sändningsavgifterna). När vi får de produkter som skickas tillbaka intactly kommer vi ersätta den med nya och skicka tillbaka till dig dem igen. Vi kommer att betala sändningsavgifterna för den ersatta produkter som vi levererar till dig. (Obs. Det är vår kvalitetskontroll professionella som ger en slutlig bedömning av huruvida de kvalitetsproblem orsakas av personliga faktorer eller icke-resistent yttre skador kommer köpta produkter inte repareras, ersättas eller returneras gratis om dess kvalitetsproblem är orsakade vara mänskliga faktorer eller undvikas inte uppkommer.)

Retur och partiell återbetalning
Vår webbplats kan inte ge en full återbetalning för icke-kvalitetsproblem såsom:
"Produkten ser inte ut som de i bilden."
"Produkten är inte vad jag skulle tro att det ska vara.
"Produkten var skadad.
"Är det inte samma storlek och beskrivning.

7 dagar (från datum produkterna mottogs), om ovanstående skäl kommer vi att återbetala eller byta ut produkten! Du kan välja!

Köparens ansvar:
Om du får en produkt som du inte gillar eller storlek inte är korrekt (naturligtvis, om det är köparens fel), kontakta oss, kommer vi att debitera 35% av beloppet av kostnaderna, måste köparen gå tillbaka till våra produkter, (inklusive 35% från fraktkostnad) Köpare kan begära en ersättningsprodukt och en återbetalning: 65%, behöver vi få din återbetalning i produkten, vi kan åter skicka din beställning!

Om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst, kommer vi att erbjuda dig information avkastning.
Vi vill bara vara ärlig och långsiktig verksamhet!